lör. maj 25th, 2024

Skipperis delningstjänst vill göra det enkelt att komma ut på sjön

Via nystartade tjänsten Skipperi är det lätt att hyra en båt på ett enkelt och säkert sätt direkt från andra. Och att hyra ut. Så att alla kan få njuta av en båtsemester i skärgården, ett snabbt besök med båt hos vänner, en fisketur eller en kvällstur i solnedgången. 

Det finns många som vill ut på vattnet men inte har båt själv. De som har tillgång till båt använder den ofta inte under längre perioder och skulle kunna tjäna en slant på den än att låta den ligga i hamn.

– Skipperi är en mötesplats för båtar och båtförare där både privatpersoner och företag kan lägga ut sin båt för uthyrning. Det är båtägaren som beslutar vem som får hyra båten och sätter priset. Vi tar hand om affären. Det är enkelt, smidigt och säkert, säger Roy Frijters på Skipperi.

Skipperi startade i Finland och finns nu också i Sverige. De säger sig växa fort och vill bli den primära platsen för att hyra en båt.